WTF : Best Sangat Ke Buat Macam Pasangan Ini? (2 Gambar)
Home » » WTF : Best Sangat Ke Buat Macam Pasangan Ini? (2 Gambar)

WTF : Best Sangat Ke Buat Macam Pasangan Ini? (2 Gambar)

75 Comments
Best Sangat Ke Buat Macam Pasangan Ini?
Apa yang best sampai nak buat macam tu di tempat awam? Ke style sekarang badan jadi tempat letak kaki pompuan?


75 comments:

  1. tengok mata la..stim tu.cair spec mata..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha! tengok muke je pun dah tahu!

      Delete
  2. siap ade love bite 2....

    ReplyDelete
  3. LOL, haah lah ade love bite kat leher die -_-

    ReplyDelete
  4. kan tgn laki tu tgh pgang kaki tu.

    ReplyDelete
  5. tu kaki pondan la... Ahaha

    ReplyDelete
  6. tu kurap merah...ahaha

    ReplyDelete
  7. lantak depa la nak wat pa pon..bkan kacau hampa pon kan...bengong...yang ni pon nak jadi isu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mung pom bengong gop mat kedoh

      Delete
    2. hang pon bangang mat teghengganu

      Delete
    3. Hang pon bangang mat teghengganu

      Delete
    4. Dua2 ngeri pon banggang!! Majulah singapore dn brunai!!!

      Delete
    5. Tok mu mat kedoh pale bapok mu... Bek mok mu bangang abadi

      Delete
  8. dia main paint ball tu . kene shot kat leher . sangka baik sket =p

    ReplyDelete
  9. biasa anak kurang ajar dan kurang didikan agama memang lah macam tu, rosak sosial

    ReplyDelete
  10. hahak....ak suka komen

    ReplyDelete
  11. Comel la muka pakai spek tu...geram nih! Btol x org bwh?

    ReplyDelete
  12. Orang Atas ada telor ke nak buat cam apek atas tu.. ...

    ReplyDelete
  13. org atas n bwh aku semua kaki lancap..

    ReplyDelete
  14. SATU REVOLUSI DALAM CARA BERBISNES, MAMPU MENJANA INCOME PASIF SEHINGGA USD2047.00 SEBULAN WALAUPUN TAK PANDAI MENAJA !!!
    INILAH SATU-SATUNYA PERNIAGAAN YANG BOLEH MEMBANTU ORANG YANG TAK PANDAI MENAJA UTK TETAP DAPAT BONUS..KAN BEST TU.
    Jadilah TERAWAL: http://www.stiforp.asia/Princess143

    ReplyDelete
  15. SATU REVOLUSI DALAM CARA BERBISNES, MAMPU MENJANA INCOME PASIF SEHINGGA USD2047.00 SEBULAN WALAUPUN TAK PANDAI MENAJA !!!
    INILAH SATU-SATUNYA PERNIAGAAN YANG BOLEH MEMBANTU ORANG YANG TAK PANDAI MENAJA UTK TETAP DAPAT BONUS..KAN BEST TU.
    Jadilah TERAWAL: http://www.stiforp.asia/Princess143

    ReplyDelete
  16. banyak2 iklan, iklan zakar atas aku je sesuai dgn tajuk post ni.. cayok

    ReplyDelete
  17. so sweeeeeeettt....hahahhaah..lancau

    ReplyDelete
  18. sapa koment lepas aku,dia gay

    ReplyDelete
    Replies
    1. bapak hang raje gay...

      Delete
    2. Toki hang.. Punkoq

      Delete
  19. hahaha ada gay kat sini

    ReplyDelete
  20. skit kaki la tu.. kebas

    ReplyDelete
  21. mana nak cari yek awek sanggup main pelir aku open camni.

    ReplyDelete
  22. bawah aku bodoh...hahahha

    ReplyDelete
  23. Atas aku lg la tahap bawah bodoh.

    ReplyDelete
  24. celaka tol tiap entry mesti ada org mengomen bg gmbr batang keras tu..apa bes sgt post cmtu???!!! ko gatal pelir ko p tunjuk pelir ko kat jalan TAR..komfem ramai nk meramas pelir ko tu!

    ReplyDelete
  25. tgk muka lelaki tu....nampak sangat sangap tahap gaban!!!!hahahaha.....!!!!!lelaki ni confirm nak buat pepek awek dia squirt kat public..!!!!hahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  26. Cine xmandi...

    ReplyDelete
  27. muke sangap..

    ReplyDelete
  28. ish2.....hahahha..

    ReplyDelete
  29. korng perasan x??? bende pelik2 mesti berite dari chine..pelik aq cam sialll

    ReplyDelete
  30. well actually aku pun perempuan.. aku pun buat mcm tu tapi bukan kat lelaki sebab aku islam.. aku letak kaki atas peha kawan perempuan aku.. it's not anything ..

    ReplyDelete
  31. Orng atas lesbi .

    ReplyDelete
  32. tangan dah lah cacat. hahahaha

    ReplyDelete
  33. muka lepas berak

    ReplyDelete
  34. awek dia xde tangan maka, guna kaki lah nak pegang pakwe dia!! hahah a

    ReplyDelete
  35. ramainye komen....

    ReplyDelete
  36. kata dulang,paku serpih,kata orang....

    ReplyDelete
  37. hey org atas kalau konek kecik xpayah nak dulang sngat la bodo..hahaha

    ReplyDelete
  38. awek aku dlu pun pnh je letak paha die atas paha aku..best woo men raba2 pastu...ape kate orang bawah aku

    ReplyDelete
  39. best tu memang best...tapi berat lagi bahu kiri ko memikul.......kalau sangap sangat kawen la wei!!!!!

    ReplyDelete
  40. sedap romen kat public.. lagi feel! aku pernah main ngan supervisor aku kat dlm stor makanan! pergh sedap sial sambil romen tutup mulut pompuan ramas tetek sedap sial rasa mcm nak buat lagi. lagi feel kalau bini orang, pastu kat public.. pastu tgh jolok2 husband dia call, ckp ngan husband waktu pepek kena jolok ngan aku!! fap fap fap!!

    ReplyDelete
  41. pastu husband die tibai bontot kau plak.. ok?

    ReplyDelete
  42. aku kenal ni..ni la dia mambang tanah

    ReplyDelete
  43. Gambar di atas KULUP..tak bersunat...baodoh nak mampus...

    ReplyDelete
  44. kalau tak pahit, bukan tongkat ali
    namanya...

    ReplyDelete
  45. muke huduh hohohohohohooh

    ReplyDelete
  46. sengal la korang ni... komen pelik2... gila seks betol...

    ReplyDelete
  47. bnda cm ni pon ada ka.. alahai malu2

    ReplyDelete
  48. Hai budak2 spm xlepas...cakap xda maruah. Ko balik rumah tanya abah ko... Dulu beranak dalam jamban ka~ jolok bini org la pa~ esok bini ko kena jolok lagi sedap kot?

    ReplyDelete
  49. woi konek kecik nak publish lak...ape kate orang bawah

    ReplyDelete
  50. patut muka sangap semacam

    ReplyDelete
  51. best main jolok2..rse nk main lg..

    ReplyDelete
  52. Tongong je aku tgk muka lelaki tuh..

    ReplyDelete
  53. terus terang sy kata, sy pernah duduk begini. letak kaki atas kaki hubby. Okey apa. Sbb kaki sy pandai jem terlalu duduk, so sy akan duduk bersila atau letak kaki atas paha hubby. Hubby okey shja. kalau popuan mengandunglagi, lebih suka lujurkan kaki. :)

    ReplyDelete
  54. Asal ko x ltak je kaki ko atas kpale hubby ko

    ReplyDelete
  55. cibai..lu olang kutuk2 sama wa arr..
    suka2 cakap...
    suka ti wa la..apa pasal ini olang kasi tangkap wa pnya gmbar..
    kasi bayar la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cina babi

      Delete
    2. bodoh entry dah berhabuk baru nak komen. kau yang babi

      Delete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri