WTF : Kompilasi "Takde Seluar Lain Ke Yang Korang Nak Pakai?" (15 Gambar)
Home » » WTF : Kompilasi "Takde Seluar Lain Ke Yang Korang Nak Pakai?" (15 Gambar)

WTF : Kompilasi "Takde Seluar Lain Ke Yang Korang Nak Pakai?" (15 Gambar)

34 Comments
Jom layan gambar-gambar manusia dengan seluar pelik.. Takde seluar lain ke yang korang nak pakai, jahanam.... Layan~





























p/s : Fesyen ntah pape... bangang betol..

34 comments:

  1. yg kelakar gmbar john cena tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gamba bapak kau pakai sluar smpai pinggang dgn kasut aladin lg kelakar .. wakakaaka

      Delete
  2. Jenayah fesyen..... -_-"

    ReplyDelete
  3. wahahahahaaaa...

    ReplyDelete
  4. Coz niggas just cool liddat xD

    ReplyDelete
  5. yg 2 jew yg mreka mmpu....miskin kte kan.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atien....nk pepek?

      Delete
    2. atien tetek kecik .. pantat ketat <3

      Delete
  6. peh zip pjg, kote senang kuar skit mcm ni, mana nak dapat yg zip sampai ke tepi tu? aku nak kencing susah la pakai suar zip pendek2 ni, nk keluar kena tarik pjg lak

    ReplyDelete
  7. org komen atas ni kote ko kecik jer...x payah pakai zip panjang2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stuju sgnt.mcmlah kote tu panjang snt.lol!

      Delete
  8. hahahaha.... kecik je

    ReplyDelete
  9. bagi aku yg lain tu ok je boleh diterima lagi la...tapi yang no 1,3& 8 memang sial,macam cilake pun ade....

    ReplyDelete
  10. aku skrol sampai no 8, trus tebarai gelak kah3

    ReplyDelete
  11. pelir pnjg sgt...senang...haha

    ReplyDelete
  12. pic no 8 tu kelakar la, ahahaha sakit perut ketawa....:D

    ReplyDelete
  13. yang no 8 lg gila.tau badan mcm gajah bengkak,pakai seluar mcm bodoh.

    ReplyDelete
  14. lakar lakar laa. . style sluar no.2.

    ReplyDelete
  15. yg gemok tue niat dia nak show off dia punya tatu&nmpak sexy la tue..tp dia tak sedar rupa dia terok..kat dunia dah takde jual seluar ke ???

    ReplyDelete
  16. yang no 8 lg gila.tau badan mcm gajah bengkak,pakai seluar mcm bodoh. <---------- kelakar aku bace komen ang... hahaha... mmg yg no 8 2 jenis xsedar diri kot...

    ReplyDelete
  17. Gmbr 2 tu gmbr sekuar anak will smith

    ReplyDelete
  18. No. 8 tu aku terpikir mcm mn dia nak pakai suar.. mesti azab kan..

    ReplyDelete
  19. no.5 tu band ape tu sume dh semat cume sluar jer

    ReplyDelete
  20. Ntah la.. Kumpulan new boyz kot.ape kate anon bwah?

    ReplyDelete
  21. Replies
    1. Style tenkorak mak hang

      Delete
  22. Pala otak hang legend..org mereng je kte legend..ptut le ko kte legend cz name ko pun pian mereng..kuangkuangkuang...

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri